SiófokSemmelweis u. 14.4. választókerület
2018 Oct. 4 13:02

A Sargentini-jelentés tartalmát és a Lisszaboni Szerződéssel ellentétes módon (a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával) az Európai Parlamentben született döntés nem más, mint Magyarország megzsarolása, és a bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen. Az pedig több mint szégyen, hogy a magyar ellenzék folyamatosan asszisztál ehhez. Az ellenzéki politikusok még most sem tudják elfogadni a magyar emberek döntését, és továbbra is Brüsszelt és a bevándorláspárti politikusokat támogatják külföldön, és őket képviselik idehaza is. Pedig ezt a magatartást a választók nagyon bölcsen, az országgyűlési választásokon már 'beárazták'. Ugyanis a magyar emberek egy határozott és mindenki számára jól érthető nemet mondtak az illegális bevándorlásra és az ellenzékre is április 8-án. A több mint 8 órás vita során arra kértem ellenzéki képviselőtársaimat, hogy a kormánypártokhoz hasonlóan hallják meg, értsék meg és szívleljék meg a magyar emberek kérését, és nemzeti egységet alkotva, szavazataikkal támogassák a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és a Magyarországgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló határozat elfogadását.

Siófok, Semmelweis u. 14.
  • siofok@fidesz.hu
  • +36 20 261 8330