Huszonhetedik alkalommal nyitotta meg kapuit a Krúdy-napok Siófokon.
Huszonhetedik alkalommal nyitotta meg kapuit a Krúdy-napok Siófokon. A Siófoki Szakképzési Centrum által szervezett sokszínű programsorozat az irodalmat, a kultúrát, a vendéglátást és a gasztronómiát ötvözi egy rendezvényben.
A Krúdy Gyula Szakgimnázium és Szakközépiskola szakmai tevékenységét a minőség és a színvonal jellemezi, amelyet a Krúdy-napok is méltán bizonyít. Az iskolában másodszor rendezik meg a régiós gasztronómiai versenyt, amely során a Balaton Fiatal Séfje, a Balaton Fiatal Cukrásza és a Balaton Fiatal Pincére elismerő címek is odaítélésre kerülnek.
Az oktatási intézmény és a térség vendéglátós vállalkozói által létrehozott Balatoni KÖR együttműködése a duális szakképzés mintapéldájának is nevezhető, hiszen a diákok számára egzisztenciát, karrierépítést és a szakmai fejlődés lehetőségét is kínálja. Erről beszéltem a Krúdy-napok megnyitóján.