Witzmann Mihály

SiófokFő u. 131.4. választókerület
2020 Jun. 11 11:23

A 2021-es költségvetés fókuszában a koronavírus járvány által nehéz helyzetbe került gazdaság újraindítása és a járványügyi készültség fenntartása áll.

A 2021-es költségvetés fókuszában a koronavírus járvány által nehéz helyzetbe került gazdaság újraindítása és a járványügyi készültség fenntartása áll. A kormány célja, hogy a magyar gazdaság minél hamarabb visszaállhasson a korábbi, európai szinten is kiemelkedő növekedési pályára. Ezt a célt szolgálja Magyarország történetének legnagyobb gazdaságvédelmi programja, amelynek megvalósítása 2021-ben is folytatódni fog.
Magyarország jelenlegi kormánya szerint a bajban segíteni kell, és nem elvenni! Vagyis nem megszorításokkal, hanem éppen ellenkezőleg, gazdaságélénkítő intézkedésekkel, kormányzati támogatásokkal, partnerségi megállapodásokkal, hitelmoratóriummal, kedvezményes hitelezéssel, adócsökkentésekkel, beruházásösztönzéssel, valamint bértámogatási és versenyképesség növelő programokkal kívánja a kormány enyhíteni a gazdasági nehézségeket. Erről beszéltem a költségvetés vitájában.

Witzmann Mihály

Siófok, Fő u. 131.
eseménynaptár