WITZMANN MIHÁLY 2014. december 21.
ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ SOMOGY 4. VÁLASZTÓKERÜLET
\"Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.\" - Széchenyi István

Koppány vendégház átadása Törökkoppányban
2014. december 19. 18:36 >> Hírek

Művelődési Ház és Szabadtéri Színpad átadó Balatonlellén
2014. december 19. 13:30 >> Hírek

Nyugdíjas Karácsony Ecsenyben
2014. december 11. 21:07 >> Hírek

Ma délután az ecsenyi nyugdíjasokat köszöntöttük Kőkuti István polgármester úrral.

Az eseményen készült további képeket ITT tekintheti meg!

Az Országházba látogattak a földvári iskolások
2014. december 11. 10:07 >> Hírek

A balatonföldvári iskola hetedik osztályos tanulóival találkoztam csütörtök reggel, akik az Országház meglátogatására indultak. Arra kértek országgyűlési képviselőként, hogy néhány mondatban beszéljek nekik az épületről és az ott folyó munkáról. Útravalóként csekély ajándékkal igyekeztem hozzájárulni a kirándulás élményeihez.

További képek megtekintéséhez kattintson IDE!

Magyar tulajdonú bankfiók nyílt Siófokon
2014. december 05. 18:33 >> Hírek

Az eseményen készült további képeket ITT találja!

Választókerületi tanács ülés Siófokon
2014. december 05. 12:15 >> Hírek

A 2014-es évet értékeltük a Fidesz Somogy 4. számú választókerületi tanácsának tagjaival tegnap este Siófokon.

Ádventi kiállítás és vásár Kazsokon
2014. november 30. 18:32 >> Hírek

A kazsoki Margaréta Egyesület szervezésében idén is megtartották az ádventi kiállítást és vásárt a somogyi település faluházában.

A kiállítást Kaponyás Anita egyesületi vezetővel és Jámbor István polgármesterrel közösen nyitottuk meg. A remek hangulatú rendezvényre nem csak a helybéliek, hanem a környező települések lakói is sokan ellátogattak.

Városnap Siófokon
2014. november 29. 17:52 >> Hírek

Péntek este, a városnapi rendezvényen megemlékeztünk a 46 évvel ezelőtti történelmi pillanatról, amikor 1968. december 29-én Siófok a magyarországi városok sorába lépett, és fejet hajtottunk azok előtt is, akik a történelem során építették, gyarapították és gazdagították ezt a közösséget. A hagyományoknak megfelelően sor került a városi kitüntető címek átadására is, majd a Fő téren dr. Lengyel Róbert polgármester úrral közösen meggyújtottuk az adventi koszorú első gyertyáját is.

Tűzoltó laktanya átadás Tabon
2014. november 28. 18:00 >> Hírek

Péntek délelőtt adtuk át a 18 millió forintból megújult tabi tűzoltó épületet. A laktanyában szolgálatot teljesítő tűzoltók példaértékű elhivatottságát és lelkiismeretes hozzáállását jól mutatja, hogy a kivitelezésben ők is részt vettek. Az általuk vállalt társadalmi munka révén több millió forintot megtakarítva járultak hozzá a tűzoltóság megszépüléséhez.

Az utóbbi években folyamatosan emelkedett az önkéntes tűzoltóságok állami támogatása. Az átadó ünnepségen örömmel számoltam be arról, hogy esély van rá, hogy a tendencia a jövő évben is folytatódjon, hiszen egy kormánypárti módosító javaslat révén, 2015-ben az eddigi 300 millió forint helyett, remélhetőleg már 500 milliós támogatásra számíthatnak az önkéntes tűzoltók.

Az eseményen készült képeket ITT tekintheti meg!

Megújult a kórház fizioterápiás részlege
2014. november 20. 14:03 >> Hírek

A betegcentrikusság jegyében újabb előrelépés történt a Siófoki Kórházban. Ezúttal az intézmény fizioterápiás gyógytorna részlege lett komfortosabb azért, hogy betegeknek az eddigieknél jobb körülményeket teremtsenek.

A fizioterápiás részleg jelentős betegforgalmat bonyolít nap mint nap, hiszen mozgásszervi betegek kezelésében segítenek de gyakori a műtétek utáni rehabilitáció is. – Naponta átlagosan 100 kezelést végeznek a kollegák, fontos, hogy a betegeket kulturált körülmények között fogadjuk – mondta dr. Inczeffy István főigazgató, akitől megtudtuk: a kórház saját forrásból újította fel a terápiás helyiséget. Az intézményvezető azt is elmondta, hogy az ellátási komfortot javító, következő jelentősebb fejlesztés a csecsemőrészleg rekonstrukciója lehet, ehhez azonban a fenntartó finanszírozási támogatására is szükség van.

Sokadjára mutatkozik meg, hogy a siófoki kórház vezetői a kiegyensúlyozott gazdálkodás fenntartása mellett a folyamatos innovációra törekszenek, és az intézményben zajló nagyberuházás mellett azokra a részletekre is figyelnek, amelyek a betegek mindennapos komfortérzetét javítják – fogalmazott Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője.

. oldal