Witzmann Mihály

SiófokFő u. 131.4. választókerület
2017 Apr. 18 15:00

Látogatás Gamászapusztán

 

A közigazgatásilag Balatonszabadihoz tartozó Gamászapusztára látogattam el még a múlt héten. Az ott élő lakosok megkeresése kapcsán úgy gondoltam, hogy a legjobb dolog, ha személyesen látogatok el hozzájuk, és a találkozás alkalmával részletesen átbeszéljük a megoldandó feladatokat.

 

A helyszíni bejárásra Balatonszabadi polgármestere és aljegyzője is elkísért. Igényként merült fel egy további szeméttároló konténer kihelyezése, a régi templomtorony felújítása, egy régi gazdasági épület elbontása, a buszmegállóhoz vezető gyalogút kiépítése, egy zöldterület rendbetétele és a vezetékes ivóvízhálózat víznyomásának növelése egyaránt.

 

A felmerült problémák megoldását nehezíti, hogy nem önkormányzati és nem is állami, hanem kizárólag magántulajdonban lévő ingatlanokról van szó. Ettől függetlenül jó esélyeket látok a hatékony előrelépésre.

 


A korábbi években már többször is jártam Gamászapusztán, de most egy olyan alkalomra sikerült sort kerítenünk, amely során alkalmam nyílt a helyi lakosokkal részletesen átbeszélni a pusztát érintő témákat.

Witzmann Mihály

Siófok, Fő u. 131.
eseménynaptár