Witzmann Mihály

SiófokSemmelweis u. 14.4. választókerület
2016 Jul. 25 10:00

Aratófesztivál Somogybabodon

Első alkalommal került megrendezésre az Aratófesztivál Somogybabodon. A hagyományteremtő szándékkal útjára indított rendezvényen Káldi László polgármester úr büszkén mutatta meg a közmunkások által megépített filagóriát, amely minden bizonnyal kitűnő helyszíne lesz a jövőben megrendezendő szabadtéri eseményeknek. Köszönöm szépen a meghívást!

Tovább »
2016 Jul. 24 09:00

Falunap Ecsenyben

Szórakoztató színpadi műsorok, főzőverseny és a szokásos remek hangulat fogadott ismét Ecsenyben. A falunapi programok előtt került sor a "Málenkij robot" ecsenyi áldozatainak tiszteletére állított emléktábla ünnepélyes felavatására. Köszönöm szépen Kőkuti István polgármester úrnak a meghívást, és az ecsenyieknek a baráti vendéglátást!

Tovább »
2016 Jul. 22 09:00

Megerősítették a löszfalat Földváron

Egy belügyminisztériumi pályázat sikeres elnyerésével, több mint 120 méter hosszan valósulhatott meg a balatonföldvári löszfal megerősítése. A 28 millió forintos támogatáshoz, további 3,5 millió forint önerőt is biztosított a városi önkormányzat. A projekt révén egy régóta várt, a biztonságot jelentősen növelő beruházás készült el Balatonföldváron. A közelmúltban befejezett munkáknak köszönhetően, a vízelvezetés kialakítása, a talaj stabilizálása és a védőkerítés kiépítése történt meg. Reményem szerint, a jövőben is lesz lehetőségünk hasonló pályázati támogatások elnyerésére. Ugyanis polgármester úr mai megbeszélésünkön arról is tájékoztatott, hogy szükséges lenne a löszfal statikai megerősítése, stabilizálása további szakaszokon is.

Tovább »

Witzmann Mihály

Siófok, Semmelweis u. 14.
  • siofok@fidesz.hu
  • +36 20 261 8330
  • hétfő-péntek 8:00-16:00
  • 8600 Siófok,
    Semmelweis u. 14.
eseménynaptár