Witzmann Mihály

SiófokSemmelweis u. 14.4. választókerület
2017 Dec. 10 17:52

Egy települést a közösségi szerveződései tesznek igazán gazdaggá

 

Egy települést a közösségi szerveződései tesznek igazán gazdaggá. Siófok büszke lehet arra a sokszínű értéktárra, melyet civil szervezetei jelentenek. Hosszú évek jogos igénye válhat valóra azzal, hogy a város egyesületei végre otthonra találhatnak. A kezdet soha nem egyszerű, de én továbbra is azon leszek, hogy segítő partnerük legyek ebben a munkában. A jövőt illetően optimista vagyok, hiszen eséllyel pályázunk egy 400 milliós támogatás elnyerésére, amelynek köszönhetően tovább erősíthetjük a város közösségi életét. Erről beszéltem a régi könyvtár épületében megrendezett "Mikulás-partin", amelyet a mazsorettek színvonalas előadása tett felejthetetlenné.

Tovább »
2017 Dec. 10 17:45

A gasztronómiáé és a kultúráé volt a főszerep a III. Törökkoppányi Hurka és Kolbász Fesztiválon

 

A gasztronómiáé és a kultúráé volt a főszerep a III. Törökkoppányi Hurka és Kolbász Fesztiválon. Egy régi mondás úgy tartja, hogy a magyar ember a rövid beszédet és a hosszú kolbászt szereti, ezért a megnyitón nem sokáig szaporítottam a szót, inkább megkóstoltam a remek pálinkát és a finom étkeket is. Köszönöm a nagyszerű élményt és kiváló társaságot! Gratulálok!

Tovább »
2017 Dec. 9 17:42

Hó helyett eső esett, ezért a Mikulás nem tudott szánnal érkezni Taszárra

 

Hó helyett eső esett, ezért a Mikulás nem tudott szánnal érkezni Taszárra. Így arra kért, hogy segítsek neki a csomagok helyszínre szállításában. :-) Sikeres együttműködésünk eredményeképpen, összesen több mint 600 mikuláscsomag, kiváló zenei előadás és legfőképpen az igazán barátságos Mikulás szerzett örömet a taszári gyerekeknek.

Tovább »

Witzmann Mihály

Siófok, Semmelweis u. 14.
  • siofok@fidesz.hu
  • +36 20 261 8330
  • hétfő-péntek 8:00-16:00
  • 8600 Siófok,
    Semmelweis u. 14.
eseménynaptár