SiófokSemmelweis u. 14.4. választókerület
2020 Aug. 31 00:00

Fésűs Éva, Kossuth-díjas meseíró nevét viseli mostantól a Taszári Körzeti Általános Iskola.

A vasárnap megtartott ünnepi tanévnyitón köszönetet mondtam a pedagógusoknak, a szülőknek és a diákoknak is a digitális oktatás sikeres megvalósításában tett erőfeszítéseikért. A jelenlévőket arra kértem, hogy kellő óvatossággal és az előírások betartásával idén is segítsék a hatékony védekezést. Az intézmény névválasztása megható számomra, hiszen Fésűs Évát, vagy ahogy nagyon sokan szólítani szoktuk, Éva nénit személyesen is ismertem.

2020 Aug. 29 00:00

A gasztronómiáé és a kultúráé volt a főszerep a szombati Gasztronapon Göllében.

Beszédemben a járvány miatt szükséges óvatosságra, és a szabályok betartásának fontosságára hívtam fel a figyelmet, majd a közelmúltban elnyert pályázatok kapcsán fejeztem ki gratulációmat. Szerencsére volt miről beszélni, ugyanis az utóbbi hónapokban mintegy 80 millió forint támogatással gazdagodott választókörzetem egyik legdélebben fekvő települése.

2020 Aug. 27 00:00

Balatoni ügyekről egyeztettünk a Miniszterelnökségen

A Club Aliga fejlesztése kapcsán felmerült kérdések mielőbbi tisztázása érdekében kezdeményeztem találkozót dr.Gulyás Gergely miniszter úrral, valamint dr.György István és Füleky Zsolt államtitkár urakkal kedden. A területet eddig kétszer vették el a világosiaktól (mindkétszer a baloldal), először 1948-ban Rákosiék, majd 2006-ban a Gyurcsány-kormány.

Siófok, Semmelweis u. 14.
  • siofok@fidesz.hu
  • +36 20 261 8330