Witzmann Mihály

SiófokFő u. 131.4. választókerület
2018 Dec. 4 09:51

Tájékoztatás a leégett szárnyról a „Árvácska” Református Anya- és Csecsemőotthonban

Bizonyára sokak számára ismert a sajnálatos esemény, miszerint november 30-án leégett a nágocsi „Árvácska” Református Anya- és Csecsemőotthon egyik szárnya. Ezzel kapcsolatban nagyon sok megkeresés érkezett hozzám, ezért gondolom úgy, hogy fontos tájékoztatást adni a kialakult helyzetről.
Mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy személyi sérülés nem történt, és mindenki biztonságos elhelyezést kapott. Nagy Csabától, a Dunántúli Református Egyházkerület esperesétől kapott információk alapján minden aggódó érdeklődő számára szeretném elmondani, hogy jelenleg is folyamatban van a károk felmérése. A református egyház vezetői elemzik a helyzetet, mérlegelik a lehetőségeket, és mindezek függvényében fognak dönteni a további feladatokról. A rossz hírben a jó hír az, hogy hétvégére a 31 érintettből 20 fő visszatérhet a régi szárnyba, ami szerencsére sértetlen maradt.
Államtitkár úrral már egyeztettem a szomorú tűzesetről, esperes úrnak pedig felajánlottam segítségemet, amelyre természetesen feltétlenül számíthat.
Aki anyagi hozzájárulással segíteni szeretne, a 10403916-39112613 számlaszámra utalva megteheti.

Witzmann Mihály

Siófok, Fő u. 131.
eseménynaptár