Witzmann Mihály

SiófokFő u. 131.4. választókerület
2020 Feb. 7 14:47

A mocskolódásnak tényleg nincs határa???

Tisztelt Olvasók!

A tisztánlátás kedvéért szeretném megosztani Önökkel, hogy a mai napon magánvádas büntetőfeljelentést tettem a Fonyódi Rendőrkapitányságon az ellenem irányuló, valótlan állításokat tartalmazó facebookos tartalmak miatt. Az alábbi hivatkozásra kattintva található az az oldal, amely miatt a feljelentés mellett döntöttem: https://www.facebook.com/laszlo.feher.182/posts/3287518297929568 (Azóta már az engem és a kormánypártokat rendszeresen gyalázó troll oldal is megkezdte szokásos áskálódását a témában.)

Szeretném előrebocsátani, hogy a profil tulajdonosának ez már nem az első megnyilvánulása, amellyel személyemet próbálja rossz színben feltüntetni. Mindezek ellenére, egészen idáig nem tereltem jogi útra a dolgot, de most tényleg elfogyott a türelem! Ugyanis nem hiszem, hogy csak azért, mert közszereplő vagyok, minden hazugságot el kellene viselnem.
A fenti posztban több valótlan állítás is elhangzik, amelyeket most egytől-egyig szeretnék megcáfolni:

- "Witzmann M, képviselő úr a hozzá és pártjához méltóan ismét mocskolódásba fogott egy ellenzéki képviselő meghazudtolására, lejáratására, befeketítésére."
Semmiféle lejáratásba nem kezdtem, csupán Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos képviselőtársam által közzétett, közpénzből (az Országgyűlés Hivatala Jobbik Frakció) által finanszírozott facebookos hirdetésre reagáltam az alábbi posztomban: https://www.facebook.com/witzmannm/posts/2538053279804384

-"Azt tudjuk hogy Ő volt az Isten a Don a nagy Capo sifóki körökben mindaddig amíg meg nem küldték számára a selyemzsinórt és meg nem szüntették a siófoki Fidesz szervezetét. "
Soha nem voltam sem Isten, sem Don, sem Capo sehol, és selyemzsinórt sem küldtek nekem, sőt a Fidesz siófoki csoportjának feloszlatását is a helyi elnökség döntésének értelmében kezdeményeztem a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Országos Választmányánál. (lásd.: https://index.hu/…/feloszlatjak_a_fidesz_siofoki_alapszerv…/)

-"Önkormányzati választások idején az idegösszeomlásra utaló jelek voltak megfigyelhetők"
Semmiféle idegösszeomlásom nem volt még soha életemben! A tizenegy évvel ezelőtt, baleset során szerzett gerincsérvemmel voltak problémáim a múlt év végén, de egyébként köszönöm szépen, jól vagyok! (Véleményem szerint rendkívül ízléstelen dolog másnak az egészségével viccelődni.)

-"kifelejtette azt a 250-300nm 3 szintes pincét, ami Balatonlelle-Kishegyen épült."..."egy közel 70 milliót érő kérót, amiből alul egy fullos pince felül pedig nem akármilyen lakóház kerekedett"
Soha nem titkoltuk senki előtt, hogy feleségemmel pince építésbe fogtunk! A 250-300 m2-es területnagyság enyhén szólva is túlzás, ugyanis az építési engedélyben leírtaknak megfelelően, összesen (pinceszint, földszint, tetőtér) 125m2-ről van szó! A 250-300m2 már csak azért is irreális, mert a beépítési szabályok meglehetősen szigorúak, és az 1731 m2-es teleknek csupán a 3%-a beépíthető! A 70 milliós összeg említése pedig teljes abszurditás. Az eddig kifizetett munkák ellenértéke, ennek az összegnek csupán elenyésző töredékét képezik! Mint minden házaspár, így a feleségem és én is vagyonközösséget alkotunk, közös bankszámlát is vezetünk. Így természetesen nem a feleségem 150 ezer forintos közalkalmazotti fizetéséből finanszírozzuk az építkezést. Mindezt számlákkal is igazolni tudjuk! Az országgyűlési képviselők tiszteletdíját sokan túlzónak vélik, eközben a feleségem fizetésével meg az a baj, hogy túl kevés? Végül pedig: azért nem szerepel a vagyonnyilatkozatomban a pince, mert a feleségem az építtető (akinek a vagyonnyilatkozatában a telek 2016-os megvásárlása, és építkezés 2018-as megkezdése egyaránt be van írva!), ugyanis övé a 2016-ban megvásárolt külterületi telek. Ennek pedig egyetlen oka van, hogy aranykalászos gazda képesítéssel kettőnk közül ő rendelkezik, hiszen az édesanyjának és családjának generációk óta vannak földterületei. Egyébként a szóban forgó külterületi ingatlan - a törvényben előírtak szerint -, nyilvános kifüggesztés útján került megvásárlásra.

A tisztelt érdeklődők kedvéért pedig csatolok néhány fotót az állítólag "250-300 nm2-es", "70 milliót érő", "fullos kéró"-ról, amelyet még 2018-ban kezdtünk el építeni, és jelenleg itt tartunk!

Remélem, hogy minden hamis állításra sikerült kielégítő válaszokat szolgáltatnom!
A továbbiakban a politikai indíttatású, aljas támadásokkal pedig nem kívánok foglalkozni, inkább dolgozom helyette!

Tisztelettel,
Witzmann Mihály.

Witzmann Mihály

Siófok, Fő u. 131.
eseménynaptár