Witzmann Mihály

SiófokFő u. 131.4. választókerület
2020 Feb. 12 14:23

Ezúton szeretném jelezni, hogy feljelentést teszek Hadházy Ákos országgyűlési képviselő ellen.

Tisztelt Olvasók!

Ezúton szeretném jelezni, hogy feljelentést teszek Hadházy Ákos országgyűlési képviselő ellen, aki a Balatonlelle-Kishegyen épülő pincénkkel kapcsolatban nagy nyilvánosság előtt próbál meg rossz színben feltüntetni engem és feleségemet. Hadházy Ákos azt állítja, hogy a telekvásárlással, illetve a pinceépítéssel kapcsolatosan ügyeskedéssel próbáljuk, vagy próbáltuk a hatóságokat megtéveszteni, illetve félrevezetni.

Ezzel szemben az a helyzet, hogy a szóban forgó ingatlan megvásárlásakor, és az építkezés során is minden jogszabályi előírást messzemenőkig figyelembe vettünk, betartottunk és jelenleg is betartunk. Hadházy Ákos posztjában súlyos valótlanságok és sejtetések szerepelnek, amiért vállalnia kell a következményeket.

A múlt héten egy másik állampolgár hamis állításai (lásd. korábbi posztomat: https://www.facebook.com/witzmannm/posts/2539566049653107) miatt kényszerültem ugyanebben a témában az igazságszolgáltatáshoz fordulni, most pedig Hadházy Ákossal szemben vagyok kénytelen jogi lépéseket kezdeményezni.

Tudom, hogy egy közszereplőnek többet kell elviselnie, és azt is, hogy egyeseknél sajnos a politikai üléspont alakítja az álláspontot, de a rosszindulatú hazugságokat nem hagyhatom szó nélkül!Derüljön hát ki, hogy ki az, aki igazat állít ebben az ügyben!

Tisztelettel,

Witzmann Mihály.

Witzmann Mihály

Siófok, Fő u. 131.
eseménynaptár