2021 Oct. 1 00:00

Több mint 700 milliós hálózatfejlesztés, gyorsabb internet Siófokon és környékén!

Nagy mértékben javulhat a telekommunikációs infrastruktúra Siófokon és környékén. A siófoki székhelyű Techno-Tel Kft. által elnyert 634 millió forintos állami támogatásnak és a cég által vállalt önerőnek köszönhetően Siófok, Balatonvilágos, Balatonendréd, Zamárdi, Nyim, Nagyberény, Balatonföldvár és Som településeken is jelentős hálózatfejlesztésre kerülhet sor 2022. októberéig.
A 3200 nagysebességű, új internet csatlakozást biztosító végpont kialakításával, 83 kilométer új optikai hálózat kiépítésével, valamint a projektben érintett települések központjában létesítendő ingyenes WIFI hálózattal a digitális fejlesztések szempontjából nagyot léphetünk előre térségünkben.
Az elmúlt években hozzám is többen fordultak a környező településekről, hogy tegyünk lépéseket az igénybe vehető internet szolgáltatások fejlesztése érdekében. Ezért is tartottam fontosnak, hogy a telekommunikációs infrastruktúra fejlesztését hatékonyan szolgáló projekt sikeres megvalósítását magam is segíthessem.
Közös lobbink célba ért! Indulat a fejlesztés!
Kívánom, hogy a most induló beruházás a lakossági, az üzleti és az intézményi ügyfelek számára egyaránt gyors, hatékony és megbízható internetezési lehetőségeket biztosítson térségünkben.
Erről beszéltem a projekt siófoki sajtótájékoztatóján.